El paper del manyà en un llançament judicial

Tot i que els desnonaments venen decretats per instancies administratives de naturalesa pública, també hi ha agents privats que formen part en la seva execució. Entre ells, destaquem la figura del manyà, que serà clau a l’hora de realitzar aquests processos amb la màxima eficàcia. A continuació t’expliquem quin és el paper que desenvolupem professionalment en aquest tipus de servei. Pren nota.

El manyà judicial és clau en els llançaments judicials

 

Primerament, has de saber que un llançament judicial és l’acte pel que es procedeix a fer efectiva una ordre de desnonament. Es tracta d’un problema social molt sensible en el nostre país, tot i que convé aclarir que són nombrosos particulars que pateixen els impagaments dels desnonats i, lògicament, han de buscar una solució a aquests incompliments dels contractes de lloguer que van signar amb els seus llogaters.

Per tan, amés de l’autoritat pertinent que farà constar que es procedeix a complir amb una ordre de desnonament, fan falta efectius que puguin assegurar tècnicament el llançament. El desallotjament dels llogaters passa pel canvi de pany. Tingues en compte que molts llogaters morosos ja han posat una altra prèviament, pel que el propietari no pot entrar amb les seves claus originals.

Per consegüent, la feina d’un manyà judicial passa a ser imprescindible. Presta atenció i entendràs com la porta a terme.

 

¿Com treballa un manyà a Barcelona per a garantir un llançament?

 

La capital catalana és una ciutat en la que els llançaments estan a l’ordre del dia. Per això és fonamental que els abordem professionals amb experiència i qualificació. D’una part, aportem els coneixements pràctics en matèria d’apertura de portes (incloses les blindades i cuirassades) sense realitzar trencaments. Podem obrir el pany o el bombí sense causar danys, el que suposa un estalvi considerable.

 

D’altra banda, amés de procedir amb eficàcia, rapidesa i discreció, ens caracteritzem pel saber estar en aquestes situacions d’especial tensió. Ja t’hem avançat que els desnonaments són una de les controvèrsies que més posen els nervis de punta de la ciutadania afectada. Per tan, contem amb l‘oportuna formació psicològica per a minimitzar els estralls que generen aquestes contextos tan marcats per l’estrès. Evitar incidents és, sense dubte, el segon objectiu d’aquestes actuacions.

El manyà a Barcelona finalitza la seva feina col·locant un nou pany amb la màxima seguretat, de manera que els clients ja podran tornar a gaudir de la seva possessió entrants a les seves llars amb les seves pròpies claus. Els desnonaments, apart, poden ser decretats en qualsevol punt de la ciutat, pel que estarem sempre atents per a desplaçar-nos  amb urgència al lloc on es requereixi.

 

En definitiva, amb una manyà experimentat es minimitzen els problemes dels llançaments judicials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *