Portes Blindades i Cuirassades

 

Sents que la porta de la teva llar o negoci no és prou segura? Estàs pensant a canviar de porta però tens dubtes sobre quin és la que més et convé? Des de Mastercerrajeros et donem tota la informació que necessites saber. Continua llegint!

Les portes blindades són aquelles que tota la seva estructura, tant marc com la fulla de la porta està feta de fusta. Poden tenir una o dues xapes de ferro en el seu interior com a suport, i en alguns casos estar reforçat per una peça de ferro (platina), on s’instal·la el forrellat.

El pany de les portes blindades està dipositada en un cant. Com a dada curiosa, com més forrellats tingui una porta, més s’afebleix el seu cant amb l’ús, ja que el número d’espais on es dipositen els panys és major.

Aquest tipus de portes, tot i dir-se de seguretat, no són de les més eficaces contra obertures per part de lladres.

La porta cuirassada, en canvi, la seva estructura interna està fabricada d’acer i el seu exterior dissenyat amb plaques de fusta amb una funció estètica.

Tots els elements que constitueixen aquesta porta, tant el pany com els forrellats i els perns, estan integrats en la seva estructura de fusta, pel fet que no fa falta manipular-la per a introduir aquests elements.

Les portes cuirassades poden tenir un blindatge d’una o dues cares, tenir reforços o no i disposar de panys i cilindres més o menys resistents.

Tant el material utilitzat com els elements del seu sistema, fan que aquest tipus de portes siguin molt més segures que les portes blindades, però també les portes cuirassades tenen un preu major.

En Mastercerrajeros som experts en la instal·lació i reparació de portes blindades i cuirassades. Ens comprometem a oferir un servei ràpid i eficaç perquè entenem la urgència en alguns casos. Si necessita assessorament perquè vol reforçar la seguretat de la seva llar o negoci, contacti amb nosaltres cridant al (+34) 93 428 31 31 o emplenant el formulari de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *