Reparació de panys Barcelona

reparación de cerraduras barcelona

Se t’ha trencat una clau dins del pany? Introdueixes la clau, la gires i el pany no es mou? Gira la clau amb dificultat? Tens la sensació que el pany és poc segur? Necessites un bon manyà que repari panys a Barcelona? Des de Mastercerrajeros, manyans a Barcelona, intentarem resoldre tots els teus dubtes.

Dificultat en girar la clau en el pany. Això potser perquè el mecanisme necessita lubricació, o que hi ha algun element del pany que no està funcionat correctament.

La clau gira però no s’obre el pany. Això és, o bé que la clau està mal feta, o que algun material està defectuós.

– La clau s’ha partit i ha quedat dins. L’opció fàcil seria poder-ho treure amb unes pinces, però moltes vegades és impossible perquè no hi ha forma d’extreure la peça trencada.

– Pany en què la pastilla no aconsegueix tancar. Això es deu al fet que hi ha hagut una mala instal·lació i mesurament, la qual cosa fa que en introduir la clau, no gira, ja que no se situa correctament.

– Robatori o intent de robatori on han rebentat el pany o l’han inhabilitat. En aquest cas, depèn de l’estat del pany, es podrà realitzar una reparació, però en alguns casos, és impossible i s’ha de canviar íntegrament.

Des que Mastercerrajeros, us recomanem que no espereu fins demà per reparar el pany, ja que podria no tancar-se bé la porta, o que no pugueu obrir. Contacti amb un manyà professional a Barcelona que avaluï l’estat del pany.

Si vols rebre més informació, pots contactar amb nosaltres de forma gratuïta i rebre una consulta de seguretat al (+34) 93 428 31 31 o utilitzar el formulari de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *