Avaries que és millor deixar en mans d’un serraller professional

De vegades ens armem de valor en veure a Macgyver i ens posem mans a la feina amb qualsevol reforma o avaria, però hi ha coses que per experiència és millor deixar en mans d’un professional. No seria la primera vegada que algun client, tractant d’arreglar o canviar el seu pany, ha acabat trucant a un serraller professional.

Des de MasterCerrajeros recomanem que no s’intervingui en la manipulació o reparació de panys si no es coneix “amb detall” el que s’està fent. El resultat pot sortir molt bé, o molt malament.

A continuació, us deixem una llista de situacions que per experiència hem presenciat i que és important deixar en mans d’un serraller professional.

Manteniment i avaries de panys

Si la porta no obre o tanca, és molt probable que el barret fort del pany hagi deixat de funcionar correctament, per la qual cosa estarà avariat. Si tens la suficient perícia, pots animar-te a desmuntar-ho i buscar on està l’avaria. Si per contra, no saps molt bé per on s’ha d’arreglar és millor que ho deixis està.

El funcionament d’un pany, el seu manteniment i instal·lació són especialitat del manyà. Les eines i mètodes més avançats permetran tenir la garantia d’un treball ben fet i acabat. El pany ha de quedar perfectament annexat a la porta i sense que aquesta rebi danys.

Claus trencades o bloquejades

En alguna ocasió, en tancar o obrir la porta ens hem quedat amb mitja clau a la mà i l’altra en el pany. Extreure la clau que s’ha quedat dins és molt senzill per a un manyà professional amb les eines de serralleria adequades, però per a aquells que no les tinguin, pot convertir-se en un infern.

Pany obsolet o canvi de pany

Si el teu pany és més antic que la picor, potser s’ha quedat obsolet i és hora de canviar-ho per augmentar la seguretat de la teva llar. I si per qüestions que no vénen al cas, necessites canviar el pany, un serraller professional pot fer-ho en un tancar i obrir d’ulls.

Què he de fer?

Davant qualsevol d’aquests imprevists que acabes de llegir o uns altres encara més complexos, el primer que has de fer és mantenir la calma. Busca el servei de serralleria que més s’adapti a les teves necessitats i sol·licita un pressupost. És important que acudeixis a empreses consolidades que compten amb professionals de primera.

Des de MasterCerrajeros, us oferim el servei de canvi de panys, instal·lació de panys o reparació de panys. També tenim un servei urgent de serralleria per a situacions més delicades. Posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *