Eines de serralleria professional

Els serrallers professionals necessiten un gran nombre d’eines per realitzar el seu treball correctament. Les eines de serralleria professional  estan dissenyades per obrir panys, cadenats, caixes fortes, entre d’altres. A MasterCerrajeros disposem de totes elles i us explicarem quines són i per a què serveixen.

Què utilitzen els manyans per obrir portes?

El Rossinyol

El rossinyol és l’eina de serralleria més famosa, i qualsevol serraller professional disposa en el seu maletí d’un joc complet de rossinyols amb les quals podrà obrir gairebé qualsevol pany que tingui davant.

  • Hooks: Són els rossinyols que s’utilitzen per manipular el pistó d’un en un.
  • Rakes: Són els rossinyols que s’utilitzen per manipular diversos pistons al mateix temps o en bloc.
  • Diamond o de rombe: Permeten manipular pistons d’un en un o tots alhora.

ganzua herramientas cerrajero profesional

 

Claus de percussió

Són una de les eines de serralleria més efectives. Juntament amb un martell, permet obrir panys i portes amb el mètode bumping, amb el qual s’introdueix una clau de percussió pel pany i es copeja amb el martell per separar els pistons dels contrapistons.

llaves de percusion herramientas de cerrajero profesional

Claus de Percussió de Bumpicks.com

Extractor de cilindres

La peça clau d’un pany de seguretat és el cilindre que inclou el seu interior, i el qual és el causant de moltes avaries. Per solucionar aquestes avaries, s’ha d’extreure. Els extractors de cilindres serveixen exactament per a això. Si a més es combina amb l’ús d’un trencador, es poden resoldre casos molt més complicats.

extractor de cilindros herramientas de cerrajero profesional

Extractor de cilindres de Vicunatools.com

Connector Spinner

El connector spinner ajuda a alinear el gir del barret fort per obrir el pany ràpid i sense força, d’aquesta manera no es trenca.

Tornavisos, martells, trepants i més

A més d’aquestes eines, també s’utilitzen eines més comunes, com els tornavisos, el trepant, trencanous, llimes, l’aixecador de portes o el martell.

herramientas de cerrajero profesional

Si no t’atreveixes a reparar algunes avaries amb el teu pany o no disposes d’aquestes eines de serralleria, posa’t en contacte amb nosaltres i t’enviarem un serraller professional que solucionarà el teu problema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *