Finestres, reixes, ballestes i persianes motoritzades

Simplement, es podria dir que les finestres són un forat en una paret per a deixar entrar la llum. No obstant això, el fet de tenir un orifici és que no només deixa entrar la llum, sinó que permet que s’escalfi la casa, permet que entri el clima i permet l’entrada de visitants no desitjats.

En l’Edat del Bronze i del Ferro per a impedir que elements externs accedissin posaven contrafinestres de fusta i fins i tot pells d’animals raspades i estirades. Amb la invenció del vidre es van portar les coses una mica més enllà en proporcionar una coberta per a finestres.

Actualment, les finestres poden tenir qualsevol característica i forma desitjada. Amb els actuals sistemes de fabricació és possible satisfer qualsevol exigència constructiva, tan en forma com en colors.

Però no només això, actualment les finestres han d’anar acompanyades de persianes, per a evitar que entre llum; o bé, hem de posar reixes i ballestes per seguretat.

Afegir que les finestres també tenen un origen llunyà i se suposa que en l’Antic Egipci ja s’utilitzaven.

Les primeres finestres que es van popularitzar van ser el sistema de la persiana veneciana en el segle XVIII. Però va anar en 1880 quan es van utilitzar per primera vegada a Nova York les persianes fabricades amb làmines de cristall. I al llarg del segle XIX, aquest tipus de cortines va començar a popularitzar-se.

Des de Mastercerrajeros disposem de diferents serveis per a garantir la màxima seguretat de la teva llar. Per exemple, sistemes d’alarma, CCTV, control d’accés i caixa forta.

En la nostra serralleria a Barcelona disposem de les millors matèries primeres, les que compleixen les màximes exigències de qualitat i diferents sistemes per a garantir la seguretat de la teva llar. A aquestes, sumem les Innovacions Tecnològiques i sempre apostant per la seguretat en la llar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *