Qui és el millor manyà de Barcelona?

Tenir a mà el número de telèfon d’un manyà d’urgència, moltes vegades ens salva de situacions que poden passar com la pèrdua de claus o l’oblit d’aquestes. En casos més desagradables, el robatori de les mateixes o que han intentat entrar a la nostra casa, han forçat el pany i com a conseqüència l’han trencat.

En Mastercerrajeros comptem amb servei de serralleria urgent les 24 hores del dia, incloent-hi festius. Estem compromesos a oferir el servei el més ràpid possible, ja que entenem la necessitat i la urgència que tenen aquest tipus de casos.

Una vegada ens truquin, li donarem el nom del seu tècnic i l’hora estimada de la seva arribada, que dependrà de la distància en la qual es trobi i de si hi ha hagut més serveis. Oferim assistència d’obertura de tota mena de portes (blindades i cuirassades) tant en llars com en negocis, i el posterior servei de reparació o instal·lació de barrets forts perquè pugui tornar a utilitzar-lo. També realitzem obertures de caixes fortes, portes de garatge, finestres i reixes. Realitzem assistència en tota la ciutat de Barcelona.

Portem molts anys d’experiència que ens avala en el sector. Garantim fer el nostre treball el més segur i eficaç possible, ja que ens preocupem per fer que el nostre servei de serralleria d’emergència tingui la més alta qualitat.

En el cas que vostè es trobi el pany de la seva casa o local forçats, abans de cridar a un manyà, ha de fer una anomenada a la Policia Local del seu municipi per a realitzar una denúncia, per a així constar que se l’ha trobat així. A més, és recomanable fer fotos de la situació inicial en la qual es trobava el barret fort o la porta. Després d’aquest primer pas, ja pot realitzar l’anomenada al manyà d’urgència.

Si necessita el servei de serralleria amb urgència a Barcelona, contacti amb Mastercerrajeros, tenim manyà a Barcelona les 24 h del dia, els 365 dies de l’any, incús festius. Truqui al (+34) 93 428 31 31 o ompli el formulari de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *