La importància d’escollir un bon serraller a Barcelona

manya barcelona

A tots ens ha passat que en alguna ocasió, ens hem deixat les claus dins de casa, ens les han robat o hem estat una mica despistats i les hem perdut. Si tenim una còpia i podem accedir a ella, perfecte! Però moltes vegades no és així i necessitem un serraller que ens obri la porta.

És important avançar-se i tenir a mà el número de telèfon d’un manyà de confiança, que realitzi el seu treball eficientment i que utilitzi materials de qualitat per realitzar aquesta tasca tan complexa. Cal tenir en compte que si ofereix una gran varietat de serveis, significa que està especialitzat en tot el camp que engloba la serralleria.

L’ideal seria demanar pressupost abans, però moltes vegades necessitem el servei com més aviat millor. En Mastercerrajeros oferim serveis de serralleria urgent en Barcelona les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Pots trucar al +34 607 88 66 22.

Estem especialitzats en l’obertura de tota classe de portes i panys. Realitzem serveis de Serralleria Residencial, instal·lació de seguretat en bústies, taquilles, caixes fortes, etc. També realitzem Obertures Judicials, per a aquelles circumstàncies extremes, en presència d’advocat, procurador i personal del jutjat. Un altre servei que oferim és el de Serralleria a Empreses i Comerços, oferint solucions per tenir la màxima seguretat. Instal·lem tota classe de mecanismes perquè no hi hagi intrusos en la teva llar o comerç i no hagis de preocupar-te.

Per obtenir més informació gratuïtament, pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al (+34) 93 428 31 31 o enviant un formulari de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *