Què són els sistemes de control d’accés?

El control d’accés és una eina importantíssima per a totes aquelles empreses o instal·lacions que tenen una gran quantitat de persones que accedeixen, o característiques de limitació d’usuaris i entrades. Per això, els sistemes de control d’accés ens poden servir per limitar que seccions o persones accedeixin a zones concretes o personalitzar-los segons necessitats de l’organització. Sempre que estiguin instal·lats per un servei de serralleria professional.

Els sistemes de control d’accés es caracteritzen per la gran seguretat que atorguen, atès que hi ha sistemes avançats per garantir-la. Per exemple, PIN, contrasenyes o fins i tot lectures biomètriques com a empremtes dactilars. A més, la majoria d’aquests sistemes també et permeten mantenir un registre, per la qual cosa podràs saber qui ha accedit a cada moment determinat.

Quins usuaris necessiten control d’accés?

Les grans empreses amb una gran quantitat de treballadors necessiten tenir un sistema de seguretat elevat, com el control d’accés, atès que no tots els usuaris poden accedir a les mateixes instal·lacions.

També, pots ser susceptible d’aquest sistema, si hi ha limitacions d’accés entre els empleats que formen l’empresa o els visitants. I, si les característiques de l’empresa, l’obliguen a tenir una seguretat elevada dins de la seva organització. Per exemple, les empreses farmacèutiques. O bé, per exemple, a l’estiu moltes piscines o centres esportius estan equipats amb dispositius de control d’accés.

També, segons les característiques internes necessitarà un sistema de control d’accés segons la seva connectivitat i la seva forma d’identificació. D’aquesta forma, la identificació pot realitzar-se per empremta dactilar i és un dels mecanismes més segurs. En segon lloc, tenim el reconeixement facial, que és similar al de l’empremta dactilar, i per això, la seguretat d’aquests mecanismes és elevada. D’altra banda, tenim els controls d’accés de proximitat basats en una targeta o clauer que identifica al treballador. I, finalment, amb contrasenya numèrica.

control acceso

Esperem que aquesta informació t’hagi resultat interessant i si necessites rebre assessorament sobre el servei control d’accés, o qualsevol altre sistema de seguretat no dubtis a contactar amb el servei de serralleria més professional de Barcelona, MasterCerrajeros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *