Com solucionar els bloquejos de porta?

Són molts els comerços, oficines i llars que tenen problemes amb el tancament de les portes. En moltes ocasions, els panys es trenquen, les portes no tanquen bé o, simplement el desgast dels anys pot provocar que les portes no funcionin amb total normalitat.

És habitual que deixem aquestes qüestions fins a l’últim moment, ja que, sempre tenim altres coses més importants, no obstant això, estem comprometent la nostra seguretat i des de Mastercerrajeros, la serralleria de Barcelona, t’aconsellem que tots els problemes de portes són importants i que han de tractar-se per garantir la seguretat.
Entre tots els problemes que podem trobar, tenim 3 que són els més habituals:

1. Panys solts de porta

L’engranatge que forma els panys de la porta està format per diverses peces i cadascuna d’elles realitza una funció. Amb el pas dels anys, aquestes es desgasten i s’afluixen comprometent la seguretat de les llars i negocis. Segons recerques, la majoria dels robatoris es realitzen a través de forçar el pany.
Reparar alguns d’aquests problemes de bloqueig de portes pot ser relativament senzill i fàcil si sap el que està buscant i com abordar la situació. No obstant això, ha de tenir en compte que necessitarà l’experiència d’un manyà residencial o un manyà comercial si els problemes de tancament de la porta són més complicats del que semblen.

2. La clau trencada en el pany

Que se’t trenqui la clau quan estàs a punt d’entrar a casa, després de tot el dia treballant és una de les pitjors coses que et pot passar i fins i tot pot anar més enllà, si intentant arreglar-ho espatlles el mecanisme del teu pany. Però la solució a aquest problema no és tan fàcil com sembla. Res més lluny de la realitat i pots acabar espatllant tot el pany sencer! El millor que pots fer és cridar a un manyà d’urgències i que et vingui a arreglar el pany i, així poder entrar a casa.

3. Desalineament de la porta amb el pany.

En moltes llars i empreses els cops de porta són un habitual, o bé, perquè la porta costa de tancar, bé perquè tens un mal dia o perquè és un dia genial i tens ganes d’arribar i explicar les novetats de la reunió. En definitiva, les variables per donar un cop de porta són múltiples, però les conseqüències d’aquests són tremendes, ja que, poden ocasionar que la porta i el pany no es mantingui alineats i que mantenir la nostra seguretat sigui cada vegada més complicat. Per això, et recomanem solucionar com més aviat aquests problemes amb els panys de la llar. Si vols solucionar, pots provar de reajustar les frontisses de la porta i intentar tornar a alinear-ho amb el marc.
Aquests són top dels 3 problemes més habituals que ens podem trobar amb les portes i els panys. No són els únics, però si els més habituals. En Mastercerrajeros t’ajudem a mantenir la teva llar o oficina segura amb un bon sistema de panys i portes. Consulta tots els nostres serveis i sol·licita’ns pressupost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *