4 tipus de caixa forta segons la seva obertura

Existeixen diferents tipus de caixa forta al mercat i s’obren de diferents formes. En el post d’avui t’ensenyarem quatre tipus de caixa forta segons la seva obertura. Depèn del model, serà més o menys fàcil.

Caixa forta de camuflatge

Aquest tipus de caixes fortes es camuflen en la teva llar i no solen tenir cap tipus de clau o obertura especial, ja que el seu objectiu és passar desapercebut i a més, és una opció més econòmica per aquests motius.

En aquest cas, s’obren de forma normal com qualsevol altre accés al no disposar d’una gran seguretat. Mai es recomana guardar coses de molt valor a l’interior d’una caixa forta camuflada.

caja fuerte

Font imatge: Ebay

Caixa forta amb clau i combinació

D’altra banda, aquest sistema és dels més segurs del mercat sense arribar a costar autèntiques fortunes. La caixa forta inclou un sistema mecànic i automàtic, que necessitarà d’una clau i una clau numèrica. Per augmentar més la seva seguretat, les que compten amb parts electròniques disposen de recarregues exteriors per evitar no poder obrir el seu interior quan les bateries s’hagin esgotat.

És de les millors opcions del mercat per guardar coses de valor, ja que encara que descobreixin la teva combinació de dígits, seguiran necessitant la clau física.

caja fuerte

Font imatge: Cerrajerosb2b

Caixa forta intel·ligent

Aquest tipus de caixa forta és més moderna i està donant bons resultats. Està programada i vinculada al teu Smartphone, on a través de claus i la seva programació, pot ser oberta només durant l’horari fixat i pels usuaris seleccionats. Podràs veure qui obre la caixa i a quina hora, i fins i tot autoritzar a altres persones a obrir-la.

En el cas d’estar sota amenaça, pots utilitzar un botó SOS del mòbil que manarà un senyal a la Policia amb la ubicació exacta. Si la caixa forta està sent forçada sense consentiment, t’arribarà un avís al mòbil.

El fabricant de la caixa forta intel·ligent serà l’encarregat de proporcionar-te l’aplicació per al teu mòbil.

caja fuerte

Font imatge: Accent Systems

Caixa forta amb roda de combinació

És la clàssica caixa forta amb la seva roda de combinació, típica de les pel·lícules. És de les més antigues i més mecàniques, al no disposar d’electrònica. El problema està en què és molt fàcil de manipular i obrir per a un entès de la matèria. No es recomanen per guardar avui dia objectes de gran valor.

caja fuerte

Font imatge: Mercat Lliure

Aquestes quatre caixes forta són les més conegudes i usades, tant per preu com per la seguretat que ofereixen. Al mercat existeix una gran varietat de models, per la qual cosa la millor opció és contactar amb un serraller professional o expert en seguretat que t’assessori correctament sobre les diferents característiques de la caixa forta. Troba més informació sobre caixes fortes a la nostra web.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *