És el treball dels serrallers professionals dels més importants?

Una cosa tan bàsica com obrir i tancar la porta de la nostra casa és el resultat del treball dels serrallers professionals. Potser mai els hagis necessitat de forma directa, però sempre han estat allà i han estat partícips de la construcció de la teva casa.

L’ofici del serraller té molts anys d’història i és un dels més demandats. Per què? Tan important és el treball dels manyans? Vegem algunes de les seves funcions més importants en aquest post del blog de MasterCerrajeros.

Obertura i canvi de pany

Si se’ns ha oblidat les claus dins, les hem perdut o el pany ha estat manipulada, necessitem l’ajuda d’un serraller professional amb experiència per donar-nos accés a la nostra casa sense causar més destrosses i a més, a l’hora que sigui.

També podem trobar-nos en una situació en la qual necessitem canviar el pany per diversos motius: han entrat a robar, algú s’ha fet amb una còpia, hem llogat el pis i la relació no ha estat bona… Sempre necessitarem l’ajuda de manyans per a aquestes tasques. T’assessoraran en panys d’alta seguretat per protegir la teva llar.

serrallers professionals

 

Augmentar la seguretat

La funció del serraller no se cenyeix només al pany, sinó també a la seguretat de la llar. La primera mesura per augmentar la seguretat a casa és instal·lar una porta d’alta qualitat i que costi el màxim temps d’obrir. Les portes blindades d’alta seguretat compten amb bloqueig integral que s’acciona amb la clau i que impedeix que siguin forçades. És a dir, ja compten amb panys de seguretat.

Si malgrat això, volem fer de la nostra llar un lloc encara més segur, podem recórrer a la instal·lació d’alarmes o circuits tancats de televisió, que són sens dubte dos elements dissuasius molt importants. Hem d’entendre al lladre: com més complicat i difícil sigui, menys interès tindrà.

Reixes, persianes i motorització

Una cosa que mai es parla i també és important, són aquelles llars on el seu accés per altres entrades sigui més fàcil, com per exemple, les finestres d’una planta baixa. En aquest cas s’hauria d’instal·lar unes reixes de seguretat sòlides que dificultin el seu accés.

Solament parlem de cases, però… i un negoci? En el cas dels negocis, s’ofereixen els mateixos serveis. Per norma general, excepte en aquells habitatges que disposin de pàrquing, no és necessari l’ús d’una persiana i motorització. Aquest servei s’ofereix als negocis per automatitzar i augmentar la seguretat en l’obertura i tancament del mateix.

Així que ja veieu. Us hem donat motius suficients per valorar la seva importància. Un serraller professional ens obrirà la porta de casa una matinada plujosa després de perdre les claus, augmentarà la seguretat de la nostra casa perquè no sigui vulnerable i a més pot instal·lar automatismes per al vostre negoci. És important la labor dels manyans llavors? Des de MasterCerrajeros, la nostra resposta és clara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *