Reforçar el pany de la teva porta per evitar robatoris i ocupacions

Alguns barris de Barcelona estan vivint un autèntic caos. Les ocupacions d’habitatges buits estan a l’ordre del dia amb l’objectiu d’establir un narcopis: un habitatge on gent relacionada amb la droga queda per vendre o consumir. Barris com el Raval, tenen identificats més de 300 pisos buits de propietat particular o de bancs. L’increment dels narcopisos i dels okupes amenaça la convivència del barri, i els veïns es llençan al carrer.

Un dels factors d’aquesta gran ocupació és la facilitat per trencar o forçar el pany, en pisos i cases que són antigues i estan descurades. Com podem reforçar el pany per evitar ocupacions i robatoris?

reforzar la cerradura

Imatge: La Vanguardia

Per la nostra experiència, sabem que el mètode més usat a Barcelona per entrar en un domicili és l’extracció del barret fort o el “bombí. En menys d’un minut, poden col·locar un extractor i partir el barret fort per accedir a la casa. Amb una mica més de temps i soroll, poden arribar a usar la tècnica de “bumping”, on a través d’una clau trucada i introduïda en el cilindre, es copeja per desbloquejar els pistons i obrir la porta.

Per a nosaltres, el més important és instal·lar un barret fort i un escut de seguretat i de qualitat. L’escut és la primera barrera que trobaran els lladres abans d’arribar al barret fort, i els hi dificultarà la tasca. Els preus oscil·len entre els 30€ i els 120€ per peça. També és molt important disposar de dos panys, un pany d’alta seguretat com la comentada, i el tradicional forrellat superior. D’aquesta manera, tindrem dues muralles a traspassar. Si malgrat això, volem encara més seguretat, haurem de recórrer a la instal·lació d’unes portes blindades de seguretat o cuirassades, però el pressupost ha de ser major.

Des de MasterCerrajeros, volem deixar clar a tots els nostres lectors que si un lladre vol entrar a un domicili, ho aconseguirà, la diferència resideix en el temps que trigui i el soroll que faci. Com més temps i soroll pugui arribar a trigar i a fer, més probabilitat que busqui una altra porta més senzilla o sigui més fàcil de veure mentre ho manipula. És vital guanyar temps per trucar a la policia.

Aquestes mesures són una garantia de tranquil·litat i seguretat per a la teva família i les teves propietats. Contacta amb nosaltres per rebre assessorament i més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *