Com és el servei de serraller d’urgència a Barcelona?

El servei de serraller d’urgència a Barcelona és un servei que necessita d’una rapidesa i eficàcia immediata per resoldre l’avaria o incidència del client. El cost del servei d’urgència no és el mateix que una avaria comuna, i avui t’explicarem els seus motius i què fer en cas de necessitar-ho.

Arribes a la teva casa de matinada i veus que la porta no obre, no saps si està forçada o t’has deixat la clau posada per l’altre costat. També et pot passar, que t’hagis oblidat les claus. El veí que té una còpia ara mateix no està i el teu familiar més proper està a 50km de la teva casa. Què pots fer? Tirar la porta a baix sembla bastant difícil, així que la millor opció és trucar a un serraller d’urgència.

Abans de confirmar que necessites el servei de serralleria urgent i perquè no hi hagi sorpreses, has de mantenir la calma i pensar. És convenient que demanis un pressupost per saber a quant ascendirà la reparació de l’avaria o el servei d’obrir i canviar un pany de seguretat o qualsevol altra cosa. Una empresa consolidada de serralleria sempre tindrà un preu una mica superior a professionals “pirates” o de dubtosa professionalitat, ja que estan obligats a pagar impostos, sous i salaris, assegurances i material.

El servei que presta un serraller d’urgència és 24 hores, per la qual cosa disposa d’una total disponibilitat. Pots imaginar el sacrifici que suposa aixecar-se a les 3 de la matinada per resoldre una incidència? Els manyans d’urgències 24 hores no disposen d’un horari totalment limitat.

El material de substitució o reparació de l’avaria està sempre disponible. Treballem per tenir al dia el nostre inventari de material per acudir a solucionar una avaria i resoldre-la en el mateix trajecte, per oferir un servei de major qualitat per al client i resoldre la incidència que ha tingut com més aviat millor.

Des de MasterCerrajeros us recordem que sempre s’ha de sol·licitar un pressupost i cridar a una empresa especialitzada i professional, que compti amb la garantia i seguretat en oferir un servei exquisit. Si tens una emergència, no dubtis a contactar amb nosaltres!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *