Per què instal·lar alarmes a Barcelona? El nombre de robatoris augmenta.

Els Mossos d’Esquadra informen de més de 2.000 robatoris amb força al mes,  a l’interior dels habitatges de Barcelona. La instal·lació d’una alarma segueix sent una mesura de seguretat preventiva i segura. En el post d’avui parlarem de raons per les quals instal·lar alarmes a Barcelona.

Des de fa temps, la seguretat s’ha convertit en una prioritat en moltes famílies, que equipen el seu habitatge d’alarmes i càmeres de seguretat. Un robatori provoca angoixa en les víctimes, ja que el seu espai més íntim com l’és la seva pròpia casa, és vulnerat.

  1. Les persones més vulnerables són els nens que es queden sols durant una estona, les persones que viuen soles i les persones grans. No hi ha dubte que aquests perfils poden ser més febles i quedar més exposats davant d’un lladre, per la qual cosa si a la seva casa es dóna aquesta situació, seria convenient plantejar la idea d’instal·lar un sistema de seguretat o una alarma.alarmes a barcelona
  2. Amb l’arribada de l’estiu, el nombre de robatoris en habitatges augmenta fins a la xifra de 67 cada dia. La vivenda queda buida i molt vulnerable davant robatoris, però recordi que si disposa d’una segona residència, en acabar el període vacacional, quedarà també exposada. El teu negoci també queda exposat quan marxes de vacances.
  3. La quota del segur de llar sol disminuir en vivendes que tenen instal·lat un sistema de seguretat o una alarma, ja que l’índex de robatoris és inferior a les cases que no estan protegides.
  4. Efecte dissuasori. Els habitatges que disposen d’una alarma estan en avantatge respecte a les quals no. Un habitatge que disposa d’un sistema de seguretat o una alarma i està a més senyalitzat, provoca un efecte dissuasori respecte a les llars que no ho disposen. El lladre optarà pel camí més senzill i segur per a ell mateix.

Aquests quatre punts són quatre bones raons per les quals instal·lar una alarma. De tota manera, també és convenient fer cas a algun consell per evitar robatoris. Aquest consell és molt lògic i obvi, però en moltes ocasions no hi pensem.

El més important és evitar comentar en xarxes socials que marxes de vacances. Es tracta d’informació extra i gratuïta que facilitem a un possible lladre. Disposar d’algú de confiança que pugui simular que la casa està habitada (recollint el correu o aixecant i baixant les persianes de seguretat) pot ser una bona mesura per evitar un robatori.

En MasterCerrajeros et podem oferir diferents opcions per protegir el teu habitatge o el teu negoci. Només necessitaràs posar-te en contacte amb nosaltres i treballarem per buscar-te la millor solució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *