T’has deixat les Claus dins de casa? Tranquil, hi ha serrallers a Barcelona.

No serà la primera ni l’última vegada que algú surt de la seva casa i s’adona que ha oblidat les claus dins, mentre la porta es tanca davant seu. En aquests moments, només et queda resar perquè el veí al que sempre li vas donar una còpia estigui a casa. Però això no sempre passa. El 70% de la població de Barcelona reconeix haver perdut les claus o oblidar-les dins.

Des de Master Cerrajeros volem oferir una petita guia per triar correctament al teu salvador.serrallers a Barcelona

Abans de fer alguna ximpleria, el primer que has de fer és mantenir la calma i buscar una solució que sigui segura. El més probable és que utilitzis el teu mòbil per buscar un manyà i el nostre amic Google t’inundi de resultats de diferents  serallers a Barcelona. No has de caure en la temptació de cridar al primer que vegis.

El primer que hauràs de fer és assegurar-te que compti amb una pàgina on poder veure els serveis que ofereix i un contacte. Una empresa de serralleria ha de garantir un treball ben fet i un segur addicional davant qualsevol imprevist, que pugui cobrir qualsevol dany ocasionat. Recorda que un professional sempre et demanarà identificar-te abans d’obrir la teva casa, l’últim que volem és obrir un pany amb un lladre davant.

En finalitzar el servei, assegura’t que tot està correcte i no existeixen danys. Sol·licitar una factura al tècnic on figuri tot el treball fet t’ajudarà a reclamar en el cas que sigui necessari.

Recorda que si et deixes les claus de matinada, no estàs només. Pots comptar amb el nostre servei de serralleria urgent a Barcelona les 24h i 7 dies a la setmana. I per si no vas poder mantenir la calma i vas aconseguir obrir la teva casa a força de força bruta, oferim un servei de panys on podràs trobar diferents models i gammes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *