Caixes fortes. Tipologia i instal·lació

cajas de seguridad

En el blog de Mastercerrajeros volem parlar avui de les caixes fortes, ja que, en moltes ocasions per la nostra professió hem d’obrir-les, mentre que altres vegades hem d’instal·lar-les. Aquesta dualitat ens permet conèixer les necessitats dels nostres clients i saber què sistema de seguretat li convé.

Les caixes fortes serveixen per mantenir les coses de valor i entre les caixes fortes tenim les caixes fortes electròniques que mantenen els nostres objectes darrere d’un tancament numèric que ens protegeix del foc i del robatori. Aquestes caixes poden tenir diferents formes i obertures. Si estàs pensant a instal·lar una caixa forta és important que pensis que introduiràs  en ella i així poder instal·lar la millor. Les caixes fortes disposen de diferents obertures per adaptar-se. Per exemple: podem trobar caixes fortes amb ranura per facilitar la introducció de diners. També podem trobar les caixes de cobrament, similars a les anteriors però amb un disseny més específic destinat a custodiar més quantitat de diners i amb un disseny molt més gran. Una solució concorde són les caixes fortes encastades, les quals representen una major seguretat en estar amagades i no visibles. D’altra banda, també existeixen caixes fortes electròniques amb alarmes incorporades que afegeix un plus de complexitat per implementar la complexitat.

D’igual forma, també tenim una gran varietat de panys. Per exemple, podem tenir el pany electrònic, el pany de combinació electrònica, el pany de clau, el pany amb lector, entre d’altres. És a dir, com hem parlat en el nostre blog els sistemes de seguretat requereixen d’una gran capacitat analítica per implantar la solució. Per això, és necessari assessorar-se amb experts en sistemes de seguretat com Mastercerrajeros. A més, recordem que en Mastercerrajeros també disposem de servei d’urgència de 24 hores, permetent-te un servei integral en la seguretat de la teva llar o negoci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *