Què és un CCTV? Circuit tancat de televisió

CCTV o circuit tancat de televisió és una tecnologia de video vigilància dissenyada per supervisar una diversitat d’ambients i activitats. A diferència d’altres sistemes, tots els components estan entrellaçats i pot ser vist per un nom limitat de persones.

Des del bloc de Mastercerrajeros hem escrits diversos articles sobre mecanismes de seguretat per a la llar. El CCTV és un element més per mantenir-nos segurs i aconsellat per a empreses, comerços i residències.

De forma general, un circuit tancat de televisió t’aportarà un monitoreu continu de les persones que accedeixen a l’empresa, les persones que visiten un comerç i veure qui està en la porta de casa. Tots els enregistraments d’un CCTV queden registrades. D’aquesta forma, si en el període de vacances tinguéssim un robatori podríem veure a través de les càmeres els fets esdevinguts.

Aquests sistemes poden ser col·locats i usats en interiors i exteriors per realitzar vídeo vigilància, identificació de moviment sospitós i reconeixement a través del vídeo. És una tecnologia que ha evolucionat i que ara ens permet configurar-ho amb altres dispositius i mantenir un control exacte.

Per a les empreses la instal·lació d’un circuit tancat de televisió ens pot aportar múltiples beneficis, entre ells, poden ser supervisió i control, disminució de robatoris i una millora contínua en l’organització de l’empresa.

La instal·lació d’un sistema CCTV en una llar ens permet configurar un enviament d’alertes quan el sistema detecta alguna acció inesperada (moviment, soroll, sons de determinat nivell, etc.) i tenir assegurances a tota la família en la nostra llar.

Òbviament, un sistema de circuit tancat no és un sistema aplicable a totes les necessitats.

Per això, és important contractar a un equip de manyans professionals que aconsellin la forma més òptima de protegir la nostra llar, empresa o comerç.

CCTV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *