Protecció davant l’augment de robatoris en habitatges

robos en domicilios

Cada vegada s’estan registrant més notícies de robatoris a domicilis, ja siguin en pisos o en cases, generant certa sensació d’intranquil·litat, sobretot quan deixem la nostra llar per anar a treballar o realitzar qualsevol activitat fora de casa. I estem parlant de robatoris en els quals si es sorprèn al lladre dins del domicili s’han arribat a produir episodis violents cap al propietari.

Algunes de les causes, tal i com indiquen alguns articles de la premsa, es refereixen als següents com als principals motius d’aquest increment: la crisi, la revitalització del mercat de segona mà o la dificultat per obtenir ordres judicials, arribant a Catalunya a uns 75 casos al dia de mitjana.

Un cop arribats a aquesta situació, ens plantegem com podem sortir del nostre habitatge amb tota la tranquil·litat de saber que no ens trobarem amb cap succés desagradable a la nostra tornada i més important encara, cap individu desconegut envaint la intimitat que ens atorga la llar.

I una de les solucions que Mastercerrajeros, servei de serralleria urgent i d’experiència contrastada a la ciutat de Barcelona, proposa és la instal·lació d’un sistema d’Alarma d’alta fiabilitat que protegeixi l’habitatge quant no ens trobem a l’interior o fins i tot de forma parcial quan ens anem a dormir.

Cal destacar que el mer fet de disposar de senyals (plaques o aparells vistosos) alertant de la possessió d’una alarma antirobatoris, conforma una primera línia de defensa davant les males intencions dels lladres que busquen un blanc fàcil. Sobre quin tipus d’alarma posar, hi ha força opcions en el mercat actualment i per això, a la hora de protegir una cosa tan important com la nostra llar, demanem confiança i eficiència en la seva instal·lació. Per aquest motiu és primordial comptar amb professionals d’aquesta matèria que ens assessorin correctament i ens tornin la tranquil·litat de deixar la nostra llar amb tota la seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *