Mestrejament de Panys

El mestrejament de panys es la elaboració de claus que poden obrir més d’una porta. Moltes vegades sorgeixen dubtes sobre quin es el millor us del Mestrejament de Panys: hi ha molts tipus de mestrejament i sempre es recomana fer servir el que més convingui en cada situació.

El sistema més simple es el que utilitza una sola clau i un sol pany. Podem posar aquest mateix pany a diverses portes i així s’aconseguiria un mestrejament molt simple. Aquest sistema, que també s’anomena igualment de Claus, només es recomana amb llars unifamiliars o petits negocis o locals comercials.

En segon lloc tenim el que s’anomena el Mestrejament senzill, que consisteix en diferents panys que tenen la seva pròpia clau i desprès hi ha una “Clau Mestra” que obra totes les portes. Aquest sistema es especialment útil per al món hoteler en el que algú necessita en un determinat moment tenir accés a totes les habitacions del hotel. En algunes ocasiones es pot fer una clau “mestra” i una “Gran Mestra” en la que la “Mestra” tingui accés a les habitacions d’una determinada planta i la “Gran Mestra” en tingui a tot l’hotel.

En tercer lloc parlem del mestrejament de zones comunes, això passa quan un usuari d’una comunitat amb la seva clau obra la clau de casa però també les portes de les zones comuns. Per tant, en una comunitat a més d’obrir la porta de casa seva també poden obrir la porta del portal o del garatge.

Com podeu veure, hi ha moltíssimes possibilitats en el món del mestratge de claus i moltes vegades, encara que tinguem una idea del que volem, el millor es consultar la opinió d’un professional que ens aconsellarà sobre el millor sistema de mestrejament.

Amaestramiento de Cerraduras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *