Quan es convenient fer un canvi de pany?

Canviar el pany sovint ens fa mandra i ho considerem una despesa innecessària. Tanmateix, fer aquest canvi de pany es bàsic per la seguretat de la nostra llar. El que pot semblar una despesa innecessària ens pot acabar estalviant molts mals de cap. A continuació us mostrem algunes de les situacions en les que es important fer un canvi de pany:

Quan anem a viure a una nova llar
No es convenient quedar-se amb la clau que ens han donat si en aquell habitatge ja han viscut altres persones. No sabem res dels anteriors propietaris: quantes copies van realitzar de les claus, a qui els hi van donar, si aquestes claus van ser retornades, etc. Es per això que en aquests casos es recomana canviar el pany i així evitem disgustos innecessaris.

Quan marxa un llogater
Si hem llogat el nostre pis o casa, es convenient fer un canvi de panys entre llogater i llogater o si simplement som nosaltres els que ens hi volem quedar a viure. Igual que en el cas anterior, no tenim ni idea de quantes copies de clau s’han realitzar ni a qui els hi ha donat, per tant, es molt més fàcil fer el canvi de pany.

Pèrdua de claus
Una clau ens permet accedir a la nostra llar, però també permet accedir a qualsevol que la tingui. Si hem perdut la nostra clau, no sabem qui pot tenir accés a casa nostra, per tant, el mes recomanable es fer un canvi de pany.

Robatori de claus
En el cas del robatori, encara es més important fer aquest canvi. Moltes vegades no ens roben només les claus, també ens roben la cartera o la bossa. Això implica que el lladre té informació del lloc al qual pertanyen aquelles Claus. Es per això que es molt important fer un canvi de pany el més aviat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *