La seguretat a les empreses

Setembre es el mes de tornada a l’escola, la fi de les vacances. També es el mes en el que les empreses reactiven la seva activitat després de les vacances i com no, es un bon moment per a revisar els sistemes de seguretat de l’empresa.

Els sistemes de seguretat que s’han de revisar varien molt en funció de la mida i del tipus d’empresa..No es el mateix un petit comerç que un supermercat amb una superfície de 100 metres quadrats. El mateix passa amb les oficines.

Sigui com sigui, lla porta principal i la serralleria de cada empresa es el més bàsic a considerar en temes de seguretat. Un sistema de panys segurs en els accessos principals de l’empresa es un dels paràmetres principals a tenir en compte.

Seleccionar personal de confiança també es important per a mantenir una bona seguretat a l’empresa. Es important posar atenció al comportament del personal sospitós com ara les entrades i les sortides fora de l’horari. En algunes situacions, instal•lar un sistema de control d’accés esdevé una bona idea per a evitar intrusos o visites externes no desitjades en zones d’accés restringit.

Finalment, realitzar algun simulacre per a avaluar l’eficàcia dels sistemes de seguretat que haguem instal•lat a la empresa també es una forma de revisar els sistemes de seguretat.

A Mastercerrajeros comptem amb l’experiència necessària per a reparar i millorar els seus sistemes de seguretat i serralleria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *